Domov > O društvu > Ambasadorji odsluženih hrtov
Ambasadorji odsluženih hrtov

Slovensko društvo za pomoč hrtom podeljuje častni naziv ambasadorja oziroma ambasadorke odsluženih hrtov ljudem, ki s svojimi sposobnostmi in z znanji prijazno in nesebično pomagajo Društvu pri njegovem delovanju in uresničevanju njegovega poslanstva.

Na tem mestu se vsem ambasadorkam in ambasadorjem odsluženih hrtov najlepše zahvaljujemo za njihovo prijaznost in upamo, da bomo z njimi sodelovali tudi v prihodnje.

 

 

Vlasta Hribernik

Vlasta je skupaj s svojo družino posvojila velika angleška hrta Jovija in Kelly, s Slovenskim društvom za pomoč hrtom pa sodeluje že od vsega začetka. Naziv ambasadorke odsluženih hrtov si je pridobila za tehnično oblikovanje foruma našega društva, na tem mestu pa se ji zahvaljujemo tudi za prijazno sodelovanje in pomoč pri organizaciji transportov.

 

 

Dobran Laznik

Dobran je ponosen lastnik posvojene španske hrtice Vege, častni naziv ambasadorja odsluženih hrtov pa si je pridobil z oblikovanjem motiva hrta za majčke Društva.

 

 

 

Natalija Bratkovič

Natalija , ki je voditeljica oddaje Živa pri TV RTS (Tele 59, d. o. o.), je Slovensko društvo za pomoč hrtom prijazno povabila v svojo magazinsko oddajo Živa in mu omogočila, da je širši javnosti predstavilo svoje poslanstvo in delovanje. S tem dejanjem si je pridobila častni naziv ambasadorke odsluženih hrtov, gostovanje Društva v Živi pa si je mogoče ogledati tudi na tej povezavi.

 

 

Neža Škilan

Neža si je častni naziv ambasadorke odsluženih hrtov pridobila s člankom, v katerem je predstavila problematiko odsluženih hrtov in delovanje Slovenskega društva za pomoč hrtom. Članek, objavljen maja 2008 v reviji Mariborčan, je dostopen tudi na tej povezavi http://www.revijakapital.com/mariborcan/clanki.php?idclanka=521

Neži se na tem mestu najlepše zahvaljujemo tudi za pomoč pri seznanjanju javnosti o hrtih, ki nujno iščejo domove v Sloveniji.

 

 

 

 

 

Matjaž Tomažič

Grafični oblikovalec, ilustrator in informacijski arhitekt, ki je iz oblikovalskega studia Kontrastika je brezplačno oblikoval logotip Slovenskega društva za pomoč hrtom in s tem postal ambasador odluženih hrtov. Več o njem in njegovih drugih projektih si lahko preberete na tej povezavi.

 

 

 

Tina Starc in Boris Švegelj

Tina in Boris sta srečna lastnika greyhoundic Belle in Lady. Že od posvojitve svojih »punc« Društvu prijazno pomagata, še posebej dejavna sta pri izvedbi transportov in naročanju hrane. Častna ambasadorja odsluženih hrtov sta postala s postavitvijo in z oblikovanjem novih internetnih strani, ki jih pravkar prebirate. Draga Tina in Boris, HVALA za nešteto ur, ki sta jih prebila za računalnikom!!! 

 
byayar